Wie is Paul Schoof?

Mijn naam is Paul Schoof.
Een ander willen begeleiden zit in mijn genen. Niet door het probleem van een ander op te lossen maar om deze te ondersteunen in het zèlf oplossen van een probleem. Daarvoor is het nodig om in de huid van een ander te kruipen en ècht te voelen wat voor hem of haar nu wezenlijk is. Dus maatzorg te leveren. Iedereen heeft het vermogen in zichzelf om regie over zijn leven te nemen en problemen op te lossen. Een leven verloopt nooit probleemloos. Het zijn juist de groeizame fases in je leven wanneer je geconfronteerd wordt met moeilijke kwesties. Daarom noem ik mij bewust ook wel ‘hypnocoach’.

Na mijn VWO volgde ik een HBO opleiding voor verpleegkundigen en heb kennis gemaakt met alle sectoren van de gezondheidszorg. Kort daarna, volgde ik een hypnosecursus en ben gestart met het ondersteunen en behandelen van cliënten met een diversiteit aan problemen. Dit deed ik naast mijn werk in de gezondheidszorg.
Het is bijzonder hoe krachtig hypnose bij cliënten werkt en het heeft me al die jaren enorm geboeid. Ik besloot mijn kennis verder te professionaliseren met een opleiding Internationaal Register Hypnotherapeut (Register Instelling en erkend door de Stichting Hypnose Nederland).
Tevens ben ik Beroepscoach Practitioner, geaccrediteerd door het Nobco. Het diploma Counselor-coach wordt in 2019 omgezet in Integratief counselor.
Doordat de praktijkruimte aan huis in Zoetermeer zit, vinden de sessies in een ontspannen, niet klinische of medische omgeving plaats.
Ik ben vader van een gezin met 4 kinderen.
Ik ben aangesloten bij de Hypnosevereniging Nederland (HVNL) en voldoe aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg.

Ik wil graag een afspraak.